BS 410 EX

Stražnji parking senzori KEETEC s 4 crna senzora i zvučni signal s podesivim izlazom za glasnoću buzera. Sistem upozorava korisnika akustičnim signalima.. Dodane su nove funkcije podešavanja osjetljivosti i funkcije učenja.

BS410 parking asistent može se dobiti s tim tipovima senzora: unutarnja crna, unutarnja srebrna, unutarnja bijela.

Pomoćnik za parkiranje KEETEC dizajniran je za ugradnju u stražnji odbojnik vozila. Pri vožnji unatrag, sustav upozorava vozača zvučnim signalima u rasponu od 1,5m do 0,3 m. Sistem podržava dvojne inteligentne funkcije za automobile s kukom, rezervnim kotačem ili drugim izbočenjima tako zvana funkcija “Antihook” (zanemarujući vučnu kuku ili rezervni kotač vozila), osigurava da parkirni senzor nije blokiran vučnom šipkom ili rezervnim kotačem na repu kao prepreka. Domet senzora je od 0,3m do 1,5 m.

Uključena su 4 senzora promjera 19 mm, s podesivim dometom za upotrebu u stražnjem ili prednjem dijelu vozila. Osjetljivost senzora je kontinuirano podesiva.

 

Ako je ugrađen u prednji odbojnik, sustav omogućuje promjenu dometa senzora (0,3 do 1 m) i promjenu glasnoće zujalice. U tu svrhu BS 400 uključuje ulaz za povezivanje signala brzine vozila, koji se automatski uključuje / isključuje prilikom prelaska zadane brzine.

 

Udaljenost od prepreka označena je frekvencijom zvučnih signala. Minimalna udaljenost za zvučnu signalizaciju može se postaviti između 1,5 m ili od 0,5 m.

Zaštitite svoj automobil

Moderni vrhunski auto-alarm s Bluetoothom 5.0. bežičnom tehnologijijom
kojom upravlja aplikacija za pametni telefon. Najnovija generacija 3D čipa sa senzorima za
ubrzanje, promjenu nagiba, udara i pokreta vozila. 2x CAN sabirnica, sustav se može koristiti u
najmodernijim automobilima.