Zaštitite svoj automobil

Vrhunski auto-alarm s Bluetoothom 5.0. bežičnom tehnologijom.

Spajanje na vaš mobitel putem aplikacije za Android i IOS

BS 420 IB

BS420  parking asistent

Pomoćnik za parkiranje dizajniran je za ugradnju u stražnji odbojnik vozila. Pri vožnji unatrag, sistem upozorava vozača zvučnim signalima u rasponu od 1,5m do 0,3 m. Sistem podržava dvojne inteligentne funkcije za automobile s kukom, rezervnim kotačem ili drugim izbočenjima takozvana “Antihook” funkcija (zanemarujući vučnu kuku ili rezervni kotač vozila), osigurava da parkirni senzor nije blokiran vučnom šipkom ili rezervnim kotačem na repu kao prepreka.

Uključena su 4 senzora promjera 16mm, s podesivim dometom za upotrebu u stražnjem ili prednjem dijelu vozila. Osjetljivost senzora je kontinuirano podesiva.

Ako je ugrađen u prednji odbojnik, sustav omogućuje promjenu dometa senzora (0,3 do 1 m) i promjenu glasnoće zujalice. U tu svrhu BS 420 uključuje ulaz za povezivanje signala brzine vozila, koji se automatski uključuje / isključuje prilikom prelaska zadane brzine.

Udaljenost od prepreka označena je frekvencijom zvučnih signala. Minimalna udaljenost za zvučnu signalizaciju može se postaviti između 1,5 m ili od 0,5 m.