Pandora MINI

Pandora MINI je vrhunski auto-alarm za apsolutnu zaštitu vašeg vozila. Složeno inženjersko rješenje koje uključuje sigurnosni sustav automobila, algoritamsku sigurnost koja otkriva sve nasrtaje na vozilo kao i imobilizator s dodatnim RF tagovima koji služe za identifikaciju vlasnika kod deaktiviranja alarma. Sistem nadzire svako osjetljivo područje: sva vrata na vozilu, prtljažnik, haubu, senzore, papučicu kočnice, napon, temperature…. Najnovija generacija 3D čipa sa senzorima za pomjeranje, promjenu nagiba, udara i pokreta vozila.

Sistem dizajniran da bude cjelovito sigurnosno rješenje za automobil i ne zahtijeva dodatne module. Pandora koristi Bluetooth 5.0 za povezivanje s pametnim telefonima i transponderima. Android i IOS aplikacija PandoraConnect omogučavaju podešavanje svih funkcija uređaja i primanje podataka o njegovom statusu..

Alarmni sistem troši vrlo malo energije i ne sprječava elektroniku vozila da uđe u stanje mirovanja.

-Mobilna aplikacija Pandora Connect
-Blokada paljenja i Anti-Hi-Jack funkcija
-Dialog dinamični kod
-Multifunkcionalni BLUETOOTH 5.0
 radio interface
-Integrirani senzori udara/dizanja/pomjeranja
-Multisystem digital Interface 2 X CAN
-Integrisani USB interface

PANDORA alarmni sistemi nude jedinstvenu Anti-HI-Jack opciju u slucaju razbojništva odnosno istjerivanja iz vozila, gdje sistem nakon 60 sekundi zaustavlja vozilo!!!!!