O nama

Firma je u privatnom vlasništvu, glavna djelatnost je uvoz, distribucija i ugradnja napredne elekrtonske auto opreme za povećanje sigurnosti i udobnosti za automobile svih vrsta. 
Glavni distributer alarmnih sistema PANDORA, BLADE, TYTAN te ostale opreme poput parkirnih kamera, parking senzora, kao i prateće automobilske opreme u Bosni i Hercegovinij. Naš glavni partner  je Total Security Systems Group Slovačka, europski gigant u oblasti automobilske proizvodne i razvojne industrije.

Naša osnovna djelatnost je profesionalna ugradnja alarmnih sistema u vozila. 

Postoje mnoge prednosti Alarmnih sistema u odnosu na mehaničku zaštitu i jeftine prekide paljenja. Prvenstveno to je zvučno i svjetlosno upozorenje. Bez toga lopovi imaju dovoljno vremena za demontažu gore navedenih te samu krađu vozila.

Osim toga mehanička zaštita te obićni prekidi paljenja ne štite vanjska oštećenja, skidanje guma, farova, maglenki, multimedija, sportskih volana, klimatronika te ostalih skupocjenih djelova vozila.

Dobro pozicioniran, sakriven, te povezan  izolir trakom kao originalna instalacija vozila alarm je nepremostiva prepreka za lopove.

Pandora alarmni sistem je najsavremenija zaštite od krađe. Ugrađeni GSM/GPS modul će se pobrinuti za stalni nadzor nad vašim vozilom.

Način ugradnje alarmnog sistema čini veliku razliku u njegovoj efikasnosti!!!